Recepciós - Németország

Eu-Jobs Kft.

A munkavégzés helye
Németország
Munkaidő
teljes munkaidő
A felkínált havi jövedelem (bruttó)
Bruttó 1.800-2.300 EUR/hó, végzettségtől és tapasztalattól függően.

Munkahelyi információk

Feladatkör, kompetenciák és felelősség

- Check in/ check out feladatok ellátása - Napi zárás lebonyolítása - A szükséges adminisztrációs feladatok ellátása - Vendégek fogadása - Bejövő telefonok kezelése, kapcsolása a megfelelő területhez

Megbízó

Nemzetközi partnerünk, egy a Bajor Alpok lábánál fekvő egykori olimpiai városban működő elegáns hotel, motivált, a szálloda-turizmus iparága iránt elkötelezett RECEPCIÓST keres. A szálloda több, mint 100 éves múltra tekint vissza, melyből gyönyörű kilátás nyílik Németország legmagasabb hegycsúcsára, a Zugspitzére. A téli sportok és nyári túrák szerelmesei számára egy igazán ideális hely a szakmai és privát életben történő kiteljesedésre.


Látogass el hozzánk akkor is, ha közben tanulsz, hiszen most állást szerezhetsz, akár júniusi, vagy júliusi kezdéssel is.

A munkavállalóval kapcsolatos elvárások

Készségek és személyes tulajdonságok

- Szakirányú végzettség - Külföldi munkatapasztalat - Német és az angol nyelv kommunikációs szintű ismerete! - Vendégszeretet - Csapatjátékos személyiség - Számítógépes felhasználói ismeretek (Microsoft World, Excel, Outlook)

Hirdető cég

A cég rövid jellemzése

Az euJOBS Kft., az utóbbi években közel 1000 fő sikeres közvetítését valósította meg hazánkban és az EU-ban. Szolgáltatásunk középpontjában a munkára jelentkezők és munkaadók állnak.

Munkaközvetítői engedéllyel rendelkező társaság.

A cég címe

Eu-Jobs Kft.
Katona József utca 15.
1137 Budapest
http://www.eujobs.hu
ID: 2802441   Megjelentetés dátuma: 2016.11.08.  
Az állásajánlat egy külső forrásból származik vagy egy másik portálról vettük át.